TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
6
9
3
2
3
Fogyasztó Barát

Termék részletek


Kerti tűzhely

Kerti tűzhely

Megosztom
Funkciók
Tömeg
15 kg/db
Rövid leírás a termékről

Tüzelőanyaga első osztályú pellet. A faelgázosítás elvén működő szabadtéri tűzhely a szabályozható lángerő által kiváló bogrács elkészítéséhez éppen úgy, mint a hússütéshez. Egy feltöltés 2 – 3 kg pellettel kb. 1 – 3 óra idejű főzéshez, sütéshez elegendő. A pellet tüzelőanyag megújuló energia, a kinti sütéshez, főzéshez, grillezéshez alkalmazása nagyon gazdaságos

 A bogrács nem tartozék!

 

A termék tulajdonságai

Leírás

A készülék egy fapellettel üzemelő „tűzhely”, melynek mobilitása, könnyű kezelhetősége és magas hatékonysága széles körű felhasználási lehetőséget biztosít.

Felhasználható: kerti, tábori grillezések, szabadtéri sütés-főzés alkalmával. Különböző, könnyedén átszerelhető kiegészítők segítségével lehetőségünk van bogrács, lávaköves grillrács rögzítésére, illetve tárcsás grillezésre.

Főbb tulajdonságai

Magas hatásfok: egy töltet fapelletet (kb. 2-2,5 kg = 80-120 Ft) 3-4 óra alatt fogyaszt el maximális teljesítmény mellett, ez alatt egy 12-15 fős csoportra elkészíthető egy bogrács étel.

Elektronikus vezérlésű, melynek segítségével, konyhai gáztűzhelyekhez hasonlóan szabályozható a láng, illetve a teljesítmény. Ennek köszönhetően elkerülhető többek között a készülő étel odaégése. A vezérlő újratölthető 12 voltos zselés akkumulátorról üzemel, mely egy töltéssel 24-48 órán át működik. Nem képződik látható füstgáz: a tűzhely a fagázt tökéletesen elégeti, így működés során a készülék közvetlen környezetében tartózkodókat megkíméli a kellemetlen hatású füstöléstől.

Üzembe helyezés

Töltsük tele a készülék hengeres részét fapellettel. Ezt követően törjünk le egy kis darabot a grill gyújtósból és tegyük a betöltött pellet tetejére. Nyomjuk bele a pelletbe kb. 2 cm mélyen és gyújtsuk meg. Kapcsoljuk be a készülék tápegységét és a fordulatszám szabályzó gombbal állítsuk be a kívánt égési teljesítményt. A begyújtás után kb. 3-5 percen belül a berendezés már megfelelően működik.

Tegyük rá a tetejére a használni kívánt égőfejet, és már főzhetünk vagy süthetünk rajta.

A főzés befejezése után a készülékben esetleg megmaradó pelletet teljesen ki kell fogyasztani.

Üzem közben a készülék oldalát tilos megérinteni, mert égési sérülést okozhat!

Gondoskodjunk arról, hogy a főzés befejezése után tűz ne maradjon a készülékben!

A készüléket zárt térben tilos használni!

A készülék felügyeletet igényel!

 

 

Webáruház készítés